rudie-nijhof | KPMG | BQ
close
Share with your friends

Rudie Nijhof

Co-Founder & Managing Director

myHBMsupport

Mijn passie is om met bedrijven een stap te zetten van Human Recource Management naar Human Being Management. Naast de reguliere structuur- en cultuurinterventies voegen wij NATUURinterventies toe. Wij geloven namelijk dat duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties alleen kan worden bereikt door de NATUUR(onbewuste processen) mee te wegen. Hoewel we de NATUUR niet strak kunnen definieren is het allesbepalend en beperkend voor ons persoonlijke geluk en zakelijke succes. 

Mijn focus op onbewuste aansturing is ontstaan door jarenlange ervaring als (verander)manager. Ik leerde dat ondanks alle structuur en cultuur interventies er geen werkelijke verandering tot stand kwam. Tot ik ontdekte dat de aansturende factor, de NATUUR van organisaties is.

Samen met Eduard Baas heb ik ACTME opgericht. Hét bureau voor duurzame organisatie ontwikkeling, vernieuwing en efficiency verbetering. ACTME heeft ACT ontwikkeld. Een vernieuwende tool die onbewuste drijfveren in organisaties meet en daardoor razendsnel de kansen en faalfactoren inzichtelijk maakt. Daarnaast heeft ACTME de HBM filosofie ontwikkeld. Wij zijn ons gaan toeleggen op het accrediteren van professionals in HBM en ACT en hebben onze naam gewijzigd van ACTME in myHBMsupport. Inmiddels hebben we samen met andere vernieuwende ondernemers en leiders myHBMnetwork opgericht.Wij faciliteren nu vanuit verschillende expertisegebieden(training, coaching, change en consulting)mensen en bedrijven om zich te ontwikkelen van HRM naar HBM.

Mijn focus is kwaliteitsbewaking van de HBM filosofie. Mijn dagelijks werk bestaat uit het accrediteren van HR professionals, coaches, managers en leiders in HBM en ACT. Daarnaast ben ik ACTief als executive coach en consultant.

Voor meer informatie bekijk mijn LinkedIn profiel: https://nl.linkedin.com/in/rudienijhof 

Rudie Nijhof

Education and qualifications

  • SchoolvoorCoaching (2006 – 2008)

  • Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde (2005 – 2007)

  • drs, Communication & Adult Education, Universiteit Leiden (1985 - 1991)

Publications
Load more
Connections
Load more

Connect with Rudie

  • Den Haag, NL